SKREDDERSØM OG GODT HÅNDVERK

Glass er et utrolig spennende materiale som spiller en stadig større rolle i vår hverdag. Den grunnleggende funksjonen til vindusglasset er å være en usynlig klimaskjærm. Med dagens teknologi er det mulig å bygge inn mange andre funksjoner i glasset. Glass blir stadig mer spesialtilpasset ulike bruksområder.

Egenskaper i glass kan kombineres og skape et vell av muligheter.
3-lags isolerruter kan spare store summer til oppvarming. Det finnes støydempende glass og varmeavvisende glass. Hva kan slike muligheter bety for deg?

La oss glasse inn ditt uterom. Vi kan levere rekkverk, baldakintak, trapper, dører og alt innen glass til vinduer. Alt i glass til bad og kjøkken samt speilglass - helt etter dine mål. Til større bygg deltar vi i fasadeprosjekter. Vi utfører reparasjoner og montering av nytt glass - alltid fagmessig og i tråd med de gjeldende forskrifter. Ring oss på telefon eller send e-post idag!
 

vitreaikon2
(+47) 900 94 585
 

Innglassing

innglassing03

Å utnytte uterom som balkong, veranda eller terrasse til en vinterhave eller et ekstra helårsrom, er blitt meget populært. Kundene oppnår bedre livskvalitet og at eiendommen deres øker i verdi.
Et sikkerhetsaspekt finnes også ved at en ofte enkel innbruddsvei blir bedre sikret i eneboliger med terrasse.
Vitrea samarbeider med dyktige og prisgunstige leverandører.
 

Rekkverk

glassrekkverk02

Rekkverk er til for å sikre mot fall og bør derfor planlegges og utføres fagmessig og i henhold til de mulige belastninger det skal motså hvis ulykken er ute..

Hvis glass og feste ikke er dimensjonert riktig mot laster det kan møte kan et fallende menneske knuse glasset og risikere liv og lemmer. Vitrea setter din sikkerhet først uten kompromisser.

 

Interiørglass

interiorglass4

Interiørglass er en voksende nisje for Glassmesteren. Glass som erstatning for tradisjonelle fliser er populært på kjøkken og våtrom. Enklere vedlikehold og mote i tiden er en fornuftig kombi for stadig fler.
Glassvegger til garderober og glassdører er ofte på ønskelisten likesom speil skåret og slipt etter mål. Har kunden en idé er det vår jobb å virkeliggjøre den!


 

Klikk og gå til fotoalbum!
 

vitreaikon4


Vitrea AS - Vognveien 153, 2319 Hamar Telefon: (+47) 900 94 585 post@vitrea.no Org.nr. 843 282 172 mva

 

 

back2

vitrealogo03
vitrealogo03